“Vino sa te bucuri de racoarea serilor de vara in linistea parcului Cismigiu”

Meniuri de nunta Monte Carlo

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Evenimente


Pentru un eveniment de neuitat....

Asezarea restaurantului la marginea lacului din parcul Cismigiu aduce cu sine o atmosfera deosebita, ideala pentru organizarea evenimentului Dumneavoastra.

Restaurantul Monte Carlo Cismigiu este pregatit sa gazduiasca cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra precum cununii, nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, cu o capacitate de pana la 500 de locuri (400 interior, 100 in salon).

Meniul este flexibil, poate fi personalizat in functie de specificul evenimentului si preferintele dumneavoastra sau puteti alege o varianta dintre numeroasele propuneri.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, departamentul de organizari evenimente al restaurantului, va poate consilia sau se poate ocupa de tot ceea ce inseamna aranjamente, decoratiuni, muzica si alte preferinte pentru evenimentul dumneavoastra.

Va asteptam cu drag!

Catering


Proaspat si delicios in locatia dumneavoastra...

Restaurantul Monte Carlo Cismigiu va pune la dispozitie serviciul de catering prin care va ofera posibilitatea de a va bucura de prospetimea si savoarea preparatelor sale intr-o alta locatie precum sediul firmei dumneavoastra sau propria locuinta.
Acum puteti beneficia in orice moment al zilei de maiestria bucatarilor si profesionalismul personalului, prin meniuri variate, personalizate si o servire ireprosabila.

Ne bucuram sa fim la dispozitia dumneavoastra!

Restaurantul Monte Carlo